
Hinnasto
Kermakakut (marja, kinuski, hedelmä)
Koko | Hinta |
---|---|
5 hlö | 30 € |
10 hlö | 45 € |
15 hlö | 55 € |
20 hlö | 65 € |
25 hlö | 75 € |
30 hlö | 85 € |
40 hlö levykakku | 105 € |
Gluteeniton lisä 5e



Suklaakakut
Koko | Hinta |
---|---|
5 hlö | 35 € |
10 hlö | 50 € |
15 hlö | 60 € |
20 hlö | 70€ |
25 hlö | 80 € |
30 hlö | 90 € |
40 hlö levykakku | 110 € |
Gluteeniton lisä 5e
Erikoiskakut (asiakkaan toiveiden mukaisesti tehtävät kakut)
Lähtöhinta yksittäiselle kakulle on 60e.
– Kakut toteutetaan 10 henkilön koosta alkaen, 5 henkilön välein. Kerros -ja muotokakut alkaen 15 henkilön mitoituksesta.
-Jokainen kakku suunnitellaan erikseen asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja hintaan vaikuttaa tällöin kakkuun toivottu ulkoasu, sisältö sekä koristeiden määrä ja vaativuus. Kysy tarjous!
Hinnat sisältävät voimassa olevan arvolisäveron 14%
Kakut
Kakkupohjaksi taipuvat niin täyteläinen suklaa kuin vaniljalla maustettu vaalea kakkupohja. Kokeile myös rohkeasti suussasulavaa porkkanakakkua tai Red Velvet -kakkua.
Erilaisia makuyhdistelmiä ja täyte -vaihtoehtoja on lukemattomia. Erikoisruokavaliot huomioidaan tarpeen mukaan. Kaikki pohjat ovat laktoosittomia, mutta saatavana myös maidottomana, gluteenittomana ja munattomana. Täytteet ovat laktoosittomia valkosuklaata lukuun ottamatta. Vegaaniset tai maidottomat herkut ovat myös mahdollisia ja makumaailmat sovittavissa erikseen. Kysy omiin tarpeisiisi räätälöityä makua. Huomioithan kuitenkin, että kaikki erikoisruokavaliotuotteet valmistetaan keittiössä samoilla välineillä ja samoissa tiloissa kuin muutkin tuotteet. Toki puhtaudesta ollaan tarkkoja. Tietyistä erikoisruokavaliotuotteista peritään lisämaksu tapauskohtaisesti.
Esimerkkejä täytevaihtoehdoista:
Tumma suklaamousse, maitosuklaamousse, valkosuklaamousse, baileysmousse, kinuskimousse, vadelmamousse, mustikkamousse, mansikkamousse, mustaherukkamousse, appelsiinimousse, passionmousse, mango-passion mousse, limemousse, sitruunamousse, vaniljamousse. Yleensä kakkuun valitaan kaksi täytettä ja lisäksi täytteen sekaan/kakun pohjalle voidaan laittaa tuoreita marjoja, suklaa hippuja, lemon curdia, raparperi curdia, kinuskia tai ehdota omaa suosikkiasi
AnnikaG Cake's asiakkaiden suosikit
Herkullisia makuyhdistelmiä on monia: mikäli suosikkeja on useita ja valitseminen tuntuu haastavalta, niin ei hätää, alle on listattu AnnikaG Cake’s asiakkaiden suosituimmat makuyhdistelmät
Suklaapohja, vadelmamousse suklaahipuilla ja maitosuklaamousse tuoreilla vadelmilla. (L)
Suklaapohja, vadelmamousse suklaahipuilla ja baileysmousse tuoreilla vadelmilla
Vaalea pohja, vadelma -ja kinuskimousse tuoreilla vadelmilla (L)
Vaalea pohja, mansikkahilloke ja limemousse tuoreilla mansikoilla (L)
Vaniljapohja, lemon curd, passionmousse suklaahipuilla ja valkosuklaamousse
Vaniljapohja, limemousse tuoreilla pensasmustikoilla ja mustikkamousse (L)
Porkkanakakkupohja, appelsiinimousse (L)
Red Velvet pohja, vanilja -tuorejuusto cremellä ja mustikoilla (L)